KukkaVainioilla 2020-luvun kukkakauppa!Nuoret yrittäjäsiskokset toteuttavat kaikki kukkatoiveesi kivijalkamyymälässään Niemenrannan uudella asuinalueella lähellä Lielahden keskustaa. Kerrostalon alakerrassa sijaitseva liike hohtaa kukkaloistoa sinulle tiistaista lauantaihin, merkkipäivinä ja sovitusti jos aukioloaikamme eivät käy sinun aikatauluusi. Tule, tutustu ja ihastu!

KukkaVainioilla tuo alalle tuoreita ideoita, kekseliäitä toteutuksia ja trendikkäitä tyylejä. Haluamme että kukkakauppamme pysyy muodissa mukana, aina uusiutuvana ja mielenkiintoisena. Seuraamme maailman muotia ja otamme siitä vaikutteita myös kukkatöihin. Unohtamatta kuitenkaan omaa tyyliämme ja ideoitamme. Tavoitteenamme on tarjota Tampereen seudulle trendikäs ja inspiroiva kukkakauppa. Luomme sinulle klassiset kukkakimput, muodinmukaiset asetelmat, sekä toteutamme myös villimätkin kukkaideasi. Oli tyylisi mikä tahansa, autamme sinua saamaan toiveidesi mukaiset kukkakimput, kukkalaitteet ja muut kukat elämäsi isoimpiin hetkiin. Jos et ole kuitenkaan varma siitä mitä etsit, ei hätää - ammattitaidolla ja luovuudella toteutamme sinulle asetelman, joka ylittää odotuksesi.

Verkkokaupan puolella näet vakio valikoimamme ja myymälään astuessasi löydät runsaan viherkasvivalikoiman, leikkokukat, joiden teema vaihtuu viikottain, sekä sesonkiin soveltuvat ulkokasvit. Tarjoamme sinulle mielellämme hoito-ohjeet ja neuvot, jotta kasvisi pysyvät loistossaan pitkään sisällä ja ulkona. Meiltä löydät myös kasveillesi kauniit ja muodikkaat suojaruukut. Sopiiko sinun sisustukseesi perinteinen saviruukku vai nyt muodissa oleva kasvoruukku? Valitse kasveista ja ruukuista suosikkisi esimerkiksi meidän verkkokaupastamme ja tilaa kaikki kerralla kätevästi kotiin saakka. Verkkokaupastamme löytyy myös aika-ajoin merkki -ja pyhäpäiviin sopivia tuotteita esimerkiksi äitienpäivään, valmistujaisiin ja sesongeista suurimpaan, eli jouluun. Kauniiseen pakettiin saat myös valita itse kauniin kortin!

Halutessasi jotain erilaista, tietynlaista, tai enemmän suunnittelua vaativaa kukkasidontatyötä olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Hulluja ideoita ei ole, pyrimme toteuttamaan jokaisen kukkatoiveen sinulle vaivattomasti ja nopeasti! Toimitamme kukat myös haluamaasi osoitteeseen Tampereen seudulla, mikäli et pääse niitä noutamaan itse liikkeestä. Näin pystyt ilahduttamaan ystävää tai sukulaista myös etänä.

Nappaa ihmeessä myös Instagram/Facebook-tilimme seurantaan, niin pysyt mukana meidän kukkaisissa kuvioissa. Inspiroidu itse tai anna meidän suunnitella ja toteuttaa elämäsi kukat ennakkoon ja yllättäen! Tervetuloa ihastelemaan valikoimaamme.

Terkuin Veera ja Petra